Σε κάθε Εποχή… Nicolas Coiffure

Η καλλιτεχνική ομάδα «Nicolas Coiffure» στα καταστήματά της, υποδέχθηκε τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη. Ο Nicolas επιμελήθηκε όλη την προετοιμασία, το styling και την κόμμωση των ηθοποιών για τις ανάγκες της ταινίας. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε άριστα και το αποτέλεσμα έγραψε στο φακό… μαγικό! Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» άρχισαν στις 2 Μαρτίου και θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 3 Δεκεμβρίου 2015.

Με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια, συγκίνηση και σιγουριά, αποτυπώθηκε στα μαλλιά των ηθοποιών όλη η λαμπερή ιστορία της μόδας της δεκαετίας του ’40, όπου ο κινηματογράφος έπαιξε τον δικό του ρόλο στη μόδα. Μυστηριώδεις ντίβες των ασπρόμαυρων ταινιών, γοήτευαν με τα έντονα faux-bob και pinback καθώς επίσης και τα flappers στην καθημερινότητά τους. Οι χαλαρές
κυματιστές μπούκλες με τη χωρίστρα στο πλάι, μονοπώλησαν τα χτενίσματα των γυναικών την δεκαετία του ’40 όπως η Λόριν Μπακόλ και Βερόνικα Λέικ, γεμάτα glam και ρομαντισμό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Nicolas προσάρμοσε τα χτενίσματά του και τόνισε τις αυστηρές γραμμές στα πλαίσια της εποχής εκείνης που διαδραματίζεται η ταινία. Με τις δημιουργικές του παρεμβάσεις, το αποτέλεσμα αποτύπωσε ακριβώς την αύρα του ’42, όπου οι γραμμές της κόμμωσης ήταν καθοριστικές και γοήτευαν την εποχή εκείνη.