Σχολή κομμωτικής Nicolas Beauty Academy

Nicolas Beauty Academy η πιο εξειδικευμένη και καταξιωμένη σχολή κομμωτικής – μακιγιάζ – περιποίησης άκρων. Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση του μεγαλύτερου δικτύου κομμωτηρίων στην Ελλάδα.

Τα επαγγέλματα ομορφιάς σύμφωνα με τα στοιχεία του παγκόσμιου Οργανισμού και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, θα εμφανίσουν ραγδαία ζήτηση καταρτισμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε στον χώρο των κοιμητηρίων και της ομορφιάς στον κόσμο των Nicolas.

Στην Νicolas Beauty Academy διαθέτουμε όλες τις προδιαγραφές για την υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική εξειδίκευση σε όλους τους τομείς ομορφιάς που θα σας καταστήσει περιζήτητους επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όραμα

Ύστερα από 30 χρόνια επιτυχίας στο χώρο της κομμωτικής ο Nicolas έχει σαν κύριο στόχο την οικονομική καλλιτεχνική και επαγγελματική επιτυχία των συνεργατών και τον σπουδαστών της Ακαδημίας.

Η φιλοσοφία μας

Η επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας είναι ο σημαντικότερος σταθμός στην ζωή ενός ανθρώπου και ορίζεται από τις επιθυμίες, τις τάσεις και τα προσωπικά ταλέντα καθενός ξεχωριστά.

Η γνώση που λαμβάνουν οι σπουδαστές μέσα από την εκπαίδευση, είναι η ισχυρότερη βάση για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Η σχολή Nicolas Beauty Academy, φιλοξενεί πάνω από 300 σπουδαστές ετησίως, με κύριο μέλημα την σωστή κατάρτιση και επαγγελματική προετοιμασία τους για την καριέρα που θα ακολουθήσουν.

Οι εκπαιδευτές πλήρως ενημερωμένοι, γνωρίζουν πως να χρησιμοποιούν καλύτερα το πάθος και την αφοσίωση τους σ ’αυτό το επάγγελμα. Ο στόχος τους είναι να δώσουν στους κομμωτές μια νέα μορφή του επαγγέλματος ώστε να ζουν ενεργά και να γίνονται δημιουργοί της επιτυχίας τούς.

Η Δύναμή μας, η Ακαδημία μας

Στη Nicolas Beauty παρέχεται μια σαφή και ολοκληρωμένη κομμωτική εκπαίδευση, σε ένα μοντέρνο 7 όροφο κτίριο 1000τμ, γεμάτο έμπνευση και λειτουργικό σχεδιασμό.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες καθηγητές, μεταδίδουν στους σπουδαστές της σχολής, όλες τις σύγχρονες τεχνικές του επαγγέλματος και τους μεταφέρουν τις διεθνείς τάσεις που επικρατούν στα παγκόσμια κέντρα της κομμωτικής.

Το όραμα και η φιλοσοφία της Nicolas Beauty Academy είναι κάθε χρόνο, μια νέα γενιά σπουδαστών να αποφοιτει κατέχοντας πλήρεις τεχνικές και εμπορικές γνώσεις, σημαντικά εφόδια για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Τα κομμωτήρια Nicolas προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής των νέων επαγγελματιών στην τέχνη, λειτουργώντας ως πρότυπο για ένα λαμπρό ξεκίνημα καριέρας.

Κλάδοι Σπουδών

Κάνε την εγγραφή σου στο Κλάδο Σπουδών «Κομμωτική» έως 31/7 και κέρδισε έκπτωση 20% σε όλα τα δίδακτρα

Δήλωση Ενδιαφέροντος