Κλάδος Σπουδών – Barber

Εξάσκησε το πλέον περιζήτητο επάγγελμα, που έχει επιστρέψει δυναμικά λόγω των απαιτήσεων του σύγχρονου άνδρα! Ολοκληρωμένο πρόγραμμα barber με διάρκεια 3 μηνών που απευθύνεται σε υποψήφιους ανεξαρτήτου ηλικίας.

Τμήματα ολιγομελή έως 12 άτομα για τη σωστή και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση και παρακολούθηση του κάθε μαθητή. Η ύλη μας προκύπτει από την εμπειρία 30 χρόνων και τις απαιτήσεις της αγοράς, προετοιμάζοντας έτσι τους αποφοίτους να γίνονται περιζήτητοι από κομμωτήρια, barber shop, τηλεοπτικές παραγωγές ή free lancer.

Τα μαθήματα είναι 4 ώρα καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή σε Πρωινά ή Μεσημεριανά ή Απογευματινά τμήματα αφήνοντας τον μαθητή να επιλέξει ανάλογα με τον χρόνο του.

Πρακτική εξάσκηση & επαγγελματική αποκατάσταση

H Nicolas Beauty Academy καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου διοργανώνει για τους μαθητές – σπουδαστές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με σκοπό την πρακτική τους εκπαίδευση σε fashion show χτενίσματα, σε καλλιστεία και καλλιτεχνικά events, παρακολούθηση show και ενεργή συμμετοχή backstage σε αυτά, σε επαγγελματικές εκθέσεις και συνέδρια μέσω οργανωμένων θεματικών εκδηλώσεων.

Ουσιαστικές παροχές είναι οι συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και εταιρείες καλλυντικών, δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν κομμωτές από Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία μεταφέροντας τους την ευρωπαϊκή κουλτούρα και κάθε νέα εξέλιξη στον χώρο της ομορφιάς.

Κάνε την εγγραφή σου στον κλάδο του Βarber εώς 31/7 και κέρδισε έκπτωση 20% στα δίδακτρα

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης διαρκεί 3 μήνες, περιλαμβάνει παρουσίαση & πρακτική εφαρμογή καθημερινά και περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Barber

Τεχνικές κουρέματος:

  • Ανδρικό κούρεμα
  • Barbering
  • Mορφή Γενιάδας
  • Ξύρισμα
  • Κούρεμα Χτένα – Ψαλίδι

Δήλωση Ενδιαφέροντος