ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ EXPRESSIONS


ΣΧΟΛΕΣ CENTER of STYLE

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ECO-YES

 

alt

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "Expressions Nicolas Hairstyles to go"?

Expressions-Nicolas hairstyles to go

Μια  νέα  ατμόσφαιρα  σας  περιμένει στα NicolasExpressions. Η νέα collection για το 2013 είναι γεμάτη λαμπερές προτάσεις. 

Γρήγορα, ποιοτικά χωρίς ραντεβού, ο hair stylist των Expressions δημιουργεί τη νέα σας εμφάνιση για να είσαστε πάντοτε στη μόδα με ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό και συγχρόνως …αισθησιακό.

Η νέα γενιά των Nicolas Expressions είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί με trendy προτάσεις και «ατμοσφαιρικές» τιμές!

Styling, χρώμα, μοντέρνα εμφάνιση, γίνονται εφικτά και προσιτά!

Υποσχόμαστε ένα έτος γεμάτο style 29 αισθήσεων!

√ Χωρίς ραντεβού

√ Γρήγορα

√ Ποιοτικά

√ Οικονομικά

Τα κομμωτήρια Nicolas Expressions hairstyles to go, είναι ένα μοντέρνο δίκτυο κομμωτηρίων που προσφέρει στο πελατειακό του κοινό την τελευταία μόδα και τάση στα κουρέματα, τα χρώματα και την trendy εμφάνιση. Στα Nicolas Expressions hairstyles to go, θα ανακαλύψετε τρεις βασικές αξίες του δικτύου μας που θα απολαύσετε σε οποιοδήποτε σαλόνι της επιλογής σας.

Τα Expressions δημιουργούν τη δική τους μόδα.

Κάθε χρόνο, τα Expressions δημιουργούν τη δική τους collection και την δική τους τάση στη μόδα. Στο χώρο μας θα δείτε τη νέα collection μας με νέα χτενίσματα, νέα χρώματα και ανατρεπτικές κομμώσεις που θα ομορφύνουν την εμφάνισή σας στην καθημερινότητά σας.

Τα Expressions έχουν τις δικές τους φυσικές βαφές.

Τα Expressions έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά βαφών και δημιουργούμε τις πιο λαμπερές και trendy αποχρώσεις στα μαλλιά σας!

Μοναδικές αποχρώσεις από τις νέες φυσικές οικολογικές βαφές χωρίς αμμωνία NATURALCOLOR που οι color experts των Expressions ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας και κάθε στυλ που θέλει να δημιουργήσει για τον εαυτό της. Χρώματα ξανθά, ασημένια, σατινέ, ή χάλκινα, ζεστά σοκολατένια και γήινα είναι η τελευταία τάση της μόδας, με απόλυτη κάλυψη και οικολογική σύσταση. Τα χρώματα των Expressions εναρμονίζονται πλήρως με την τελική εικόνα που αποκτάτε από τους styling experts οι οποίοι σχεδιάζουν το προσωπικό σας χρωματολόγιο. Σε κάθε νέα σας επίσκεψη, οι αποχρώσεις που σας ταιριάζουν είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εάν θα κρατήσετε την προηγούμενη απόχρωση ή θα ανανεώσετε το look σας με ένα από τα χρώματα του προσωπικού σας χρωματολογίου.

Ανανέωση Expressions! Ημόδασαςκαλείστα Expressions by Nicolas!

Τα Expressions έχουν τα δικά τους προϊόντα.

Tα Expressions έχουν τη δική τους σειρά οικολογικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών Lisse & Love (lotion, shampoo, mousse, wax, silicone, hair mask), βασισμένα στη δύναμη του ξύλου και στη δράση των ριζών. Χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες των Expressions και έχουν μοναδική ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Με απόλυτη αρμονική σχέση με το δέρμα, η σειρά Lisse & Love εκτός από επαγγελματική οικολογική σειρά, είναι και οικονομική! Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της οικολογικής μας σειράς Lisse & Love στο σπίτι. Απλά ζητήστε τα από τον hair expert των Expressions ή δώστε την παραγγελία σας on line!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Από τη στιγμή που σας υποδεχόμαστε στο χώρο μας, εξυπηρετείστε άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

Τεχνίτης, stylist, hair & fashion expert είναιοάνθρωπόςσαςστα Expressions!

Μία μοναδική στάση ζωής από τα Expressions για εσάς!

<-πίσω στα καταστήματα

 

 

Nicolas EXPRESSIONS

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Λούσιμο–ΚούρεμαΧτένισμα 19€
Βαφή-Χτένισμα 29€
Βαφή-Κούρεμα-Χτένισμα 39€
Ανταύγες-Κούρεμα-Χτένισμα 49€
Κούρεμα Γυναικείο/Αντρικό 12€
Κούρεμα παιδικό (έως 12 ετών) 10€
Styling 11€
Styling ειδικό 23€
Slicing 40€
Contraste 30€
Double color 30€
Χρωμογαλάκτωμα 29€
Decoloration 29€
Balayage 40€
Reflets 10€
Rinsage 10€
Flash 10€
Θεραπεία 10€
Φορμάρισμα 9€
Extension 0-80τμχ 6€
Extension 81-120τμχ 5€
Extension 121τμχ 4€
Express Μακιγιάζ 6€
Express Μανικιούρ 6€
Special Shampooing-Massage 3€
Λούσιμο - Κούρεμα – χτένισμα